BABAGAN AWAKE DHEWE

Zhejiang Winray Digital Tech Co., Ltd. diadegake ing taun 2003. Kita profesional ngasilake lan adol macem-macem peralatan angkat: jack hidrolik, peralatan pangopènan mobil, alat ndandani motor, lan alat otomotif liyane.Kita menangake Akreditasi Jaminan Kualitas ISO9001 lan umume produk duwe sertifikat CE.Produk kita diekspor menyang kabeh ndonya.Miturut taun pembangunan, kita saiki dadi riset, eksplorasi, prodhuksi lan dagang menyang luar negeri bebarengan.

Kapercayan perusahaan kita yaiku "kualitas pisanan, inovasi teknis, layanan sing apik, lan pangiriman cepet".Tujuan kita yaiku nggawe merek kelas ndhuwur, produk kelas ndhuwur lan layanan kelas ndhuwur ing antarane para pesaing.

 

  • /about-us/
  • Waca Kanggo dhewe

    Tembung mung bisa menehi pitutur marang kowe.Priksa galeri foto iki kanggo ndeleng Haas saka saben sudut.

  • /about-us/

Nindakake Luwih

Saka kontrol paling pangguna-loropaken ing industri, kanggo Wireless Intuitive Probing System (WIPS) inovatif, kanggo pilihan saka sudhut spindles lan alat pangisi, kita ngijini sampeyan ngatur mesin supaya bisa kanggo sampeyan.Sawise kabeh, sampeyan ngerti apa sing sampeyan butuhake luwih apik tinimbang sapa wae.Sinau luwih lengkap babagan kabeh sing ditawakake Haas.

Do Even More

Mbangun Mesin Mold Panjenengan

Siap nggawe pabrik vertikal Haas anyar?Ayo goleki mesin sing pas kanggo toko sampeyan, lan nggawe dhewe kanthi nambah pilihan lan fitur sing cocog karo sampeyan.INQUIRY SAIKI