Trolley Jack FL0205

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Trolley Jack

Bahan: Spheroidal grafit coran wesi, Q235 Cold rolled sheet

Kapasitas: 2 kanggo 2.5T

Bobot net: 5.5-12.5KG

Packing: 2-2.5T: Inner-Kotak Warna/PVC Box

Wektu Pangiriman: 30-45 dina sawise nampa simpenan


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk: Trolley Jack

Bahan: Spheroidal grafit coran wesi, Q235 Cold rolled sheet

Kapasitas: 2 kanggo 2.5T

Bobot net: 5.5-12.5KG

Packing: 2-2.5T: Inner-Kotak Warna/PVC Box

Wektu Pangiriman: 30-45 dina sawise nampa simpenan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita