Babagan awake dhewe

about

SAPA KITA?

Zhejiang Winray Digital Tech Co., Ltd. madeg ing taun 2003. We are profesional ing prodhuksi lan adol macem-macem peralatan ngangkat: hydraulic jacks, peralatan pangopènan otomatis, piranti ndandani motor, lan piranti otomotif liyane.

TEAM KITA

Haiyan Jiaye - layanan kualitas kanggo sampeyan

Kualitas kita

Kita menangake Akreditasi Jaminan Kualitas ISO9001 lan umume produk duwe sertifikat CE.

teknologi kita

Produk kita diekspor menyang kabeh ndonya.Miturut taun pembangunan, kita saiki dadi riset, eksplorasi, prodhuksi lan dagang menyang luar negeri bebarengan.

Tujuan kita

Kapercayan perusahaan kita yaiku "kualitas pisanan, inovasi teknis, layanan sing apik, lan pangiriman cepet".

Perusahaan kita dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Haiyan, Provinsi Zhejiang, sing cedhak karo Jembatan Teluk Hangzhou.Kita ana ing tengah Shanghai, Hangzhou lan Ningbo.Transportasi ing kene trep banget.We Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan kita.Dipercaya kita, kita pilihan sing paling apik!

Apa sing bisa kita tawarake?

2 (2)
3

Tujuan kita yaiku nggawe merek kelas ndhuwur, produk kelas ndhuwur lan layanan kelas ndhuwur ing antarane para pesaing

2

Kanggo nyedhiyakake jack hidrolik, peralatan pangopènan otomatis, alat ndandani motor lan alat otomatis liyane.

1

Dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Haiyan, Provinsi Zhejiang, ing jejere Jembatan Teluk Hangzhou, transportasi sing trep

MITRA TERPERCAYA

Haiyan JIAYE duwe pengalaman 17 taun ing industri rantai pasokan bagean alat mekanik, supaya kita ngerti babagan sampeyan kudu luwih apik.Kita bisa menehi solusi lan dhukungan sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan saka macem-macem wilayah.Mangga hubungi kita ing:

Telpon: +86-573-86855888 E-mail: jeannie@cn-jiaye.com