Jack Ngadeg JS0210

Katrangan singkat:

Nama Produk: Jack Stand

Bahan: Spheroidal grafit coran wesi, Q235 Cold rolled sheet

Kapasitas: 2 nganti 12T

Bobot net: 4.6-24KG

Packing: 2-6T: Inner-Kotak Warna

12T: Batin—Caeton

Wektu Pangiriman: 30-45 dina sawise nampa simpenan


Detail Produk

Tag produk

Nama Produk: Jack Stand

Bahan: Spheroidal grafit coran wesi, Q235 Cold rolled sheet

Kapasitas: 2 nganti 12T

Bobot net: 4.6-24KG

Packing: 2-6T: Inner-Kotak Warna

12T: Batin—Caeton

Wektu Pangiriman: 30-45 dina sawise nampa simpenan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita