Jack Botol Standar BJ0201

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Jack Botol Hidrolik

Bahan: Baja Paduan, Baja Karbon

dhuwur ngangkat standar: 80mm-200mm

Bobot angkat standar: 2T nganti 200T

Bobot: 2.1KG-140KG

Werna: Abang, Biru utawa Customized

Fitur: Kanthi baja kualitas dhuwur, jacks kuat nggawe beban gedhe.

Base dilas kanggo njamin stabilitas lan kekuatan.

Pangolahan khusus kanggo dering piston lan pompa kanggo njamin kinerja awet lan tahan karat.

Packing: 2-6T: Inner-Kotak Warna/PVC Box Outter-Karton

8-32T : Batin—Kotak Warna Outter—Karton

50-200T: Kasus Kayu

Wektu Pangiriman: Ing 30 dina sawise nampa pembayaran advance


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk: Jack Botol Hidrolik

Bahan: Baja Paduan, Baja Karbon

dhuwur ngangkat standar: 80mm-200mm

Bobot angkat standar: 2T nganti 200T

Bobot: 2.1KG-140KG

Werna: Abang, Biru utawa Customized

Fitur: Kanthi baja kualitas dhuwur, jacks kuat nggawe beban gedhe.

Base dilas kanggo njamin stabilitas lan kekuatan.

Pangolahan khusus kanggo dering piston lan pompa kanggo njamin kinerja awet lan tahan karat.

Packing: 2-6T: Inner-Kotak Warna/PVC Box Outter-Karton

8-32T : Batin—Kotak Warna Outter—Karton

50-200T: Kasus Kayu

Wektu Pangiriman: Ing 30 dina sawise nampa pembayaran advance

FAQ

Q: Napa milih Haiyan Jiaye Machinery Tools Co., Ltd?

A: Amarga kita Produsèn profesional kang wis luwih saka 20 taun pengalaman OEM,

paling bagean produk diprodhuksi dening awake dhewe.

Contone, Pump lan silinder diprodhuksi dening mesin CNC berteknologi tinggi; welding nggunakake mesin robot welding aoto.

P: Apa babagan kualitas jack botol hidrolik?

A: 1. mriksa materi miturut ISO 9001

2.100% inspeksi ing proses produksi

3.100% inspeksi nalika assembling rampung (Load Watesan Piranti Test lan Proof Load Test)

4. mriksa produk sadurunge pangiriman miturut ISO 9001

5. inspeksi dening panuku (yen perlu)

Cathetan: Kita bakal mesthekake yen 100% qualified sadurunge kiriman

P: Apa babagan jaminan?

A: Setaun sawise kiriman.

Yen masalah ditindakake dening sisih pabrik, kita bakal nyedhiyakake spare parts utawa produk gratis nganti masalah ditanggulangi.

Yen masalah ditindakake dening pelanggan, Kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis lan nyedhiyakake spare parts kanthi rega sing luwih murah.

P: Napa rega sampeyan luwih dhuwur tinimbang pabrik utawa perusahaan dagang liyane?

A: Amarga kita pengin ngetutake strategi win-win supaya kita bisa duwe hubungan bisnis sing dawa, sing apik lan penting kanggo kita.

Dadi kita ora ngedol produk bobot entheng utawa stiker kapasitas dhuwur (kaya 5 ton stiker 10 ton)

We mesthekake yen saben produk saka jiaye barang asli lan prices cukup.

Q: Bisa njaluk sampel?

A: Nggih.Sampel welcome kanggo kita sadurunge produksi massal.

Nanging sawetara biaya tambahan lan biaya produk bakal dikenani biaya saka pelanggan dhisik, lan biaya sampel bakal bali menyang pelanggan yen miwiti produksi massal.

P: Apa crane toko 100% dipasang kanthi apik?

A:Np, kabeh jacks, lantai jacks, hydraulic jacks bakal mentas diprodhuksi miturut pesenan kalebu conto.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita